Vraag nu een gratis offerte aan

Uw gegevens worden beschermd en alleen intern gebruikt door Basic Clean

Vloeronderhoud

In ieder pand worden de vloeren het meest intensief gebruikt. Gedegen vloeronderhoud is dan ook onmisbaar. Basic Clean kent voor ieder vloeroppervlak de juiste reinigingsmethode. Van welk materiaal deze ook is. Of het nu om natuursteen, tapijt, tegels, hout, linoleum of een ander materiaal gaat: wij weten per materiaalsoort de meest optimale middelen in te zetten.

De juiste keuze voor uw vloeronderhoud

Het onderhoud van uw vloer kunt u met een gerust hart aan Basic Clean toevertrouwen. Door onze jarenlange ervaring weten onze vakmensen altijd de juiste benodigde reinigingsmiddelen, schoonmaakmachines en methodes af te stemmen op het type vloer. Ook voorzien wij u graag van gedegen onderhoudsadviezen. Zo houdt u uw vloer langer schoon en onbeschadigd en kunt u investeringen in een nieuwe vloer langer uitstellen. Zo betaalt goed onderhoud zich uiteindelijk terug. Juist door onze expertise kunnen wij uitstekend met u meedenken.

Eenmalige vloer reiniging en periodiek onderhoud

Wij werken reeds jaren voor een breed scala aan opdrachtgevers, zoals woningbouwcorporaties en Verenigingen van Eigenaren. Maar ook voor kantoorgebouwen, ziekenhuizen, winkelcentra en scholen verzorgen wij het professionele vloeronderhoud. Een groeiend aantal bedrijven maakt gebruik van onze professionele schoonmaakdiensten. Zowel voor eenmalige reiniging als periodiek onderhoud van uw vloeren bent u bij Basic Clean aan het juiste adres.

Naast vloeronderhoud is Basic clean ook uw partner voor:

Interieurverzorging
Glasbewassing
Onderhoud van trappenhallen
Industriële reiniging
Gevelreiniging
Specialistische reiniging
Sanitaire benodigdheden