Vraag nu een gratis offerte aan

Uw gegevens worden beschermd en alleen intern gebruikt door Basic Clean

Industriële reiniging

Sterk vervuilde oppervlakken pakken wij grondig aan. Basic Clean heeft de juiste middelen om zelfs zeer sterke vervuiling te verwijderen.
Van industrievloeren tot spanten in bedrijfshallen: de industriële reiniging van onze vakmensen zorgt ervoor dat alles vakkundig gereinigd wordt.

Industriële reiniging op maat

Wij stemmen de benodigde reiniging af op het oppervlak, het materiaal en de mate van vervuiling. Zo kunnen we altijd maatwerk bieden en hebben we voor iedere vorm van vervuiling een oplossing. In elke industrietak, in elke productieruimte. Alle denkbare reinigingsmogelijkheden kunnen wij aanbieden, voor zowel lichte als zware industrie.
Door onze efficiënte werkwijze en flexibele inzetbaarheid, ondervindt u zo min mogelijk hinder van de schoonmaakwerkzaamheden.

Gediplomeerde vakmensen

Achter Basic Clean staat een heel team van gediplomeerde vakmensen. Zij vormen samen een betrouwbaar en kundig team, dat zowel VCA als ISO gecertificeerd is. Kwaliteit en veiligheid zijn twee belangrijke pijlers en dankzij hun jarenlange ervaring hebben onze mensen ruime expertise op het gebied van industriële reiniging. Dagelijks staan zij voor
u klaar en denken zij met u mee om samen te komen tot de meest geschikte oplossing.
Juist door onze kennis te bundelen, komen we tot de maatwerkoplossingen waar we om bekend staan.

Ons dienstenaanbod

Naast industriële reiniging bent u bij Basic Clean ook aan het juiste adres voor:

Interieurverzorging
Glasbewassing
Onderhoud van trappenhallen
Gevelreiniging
Vloeronderhoud
Specialistische reiniging
Sanitaire benodigdheden