Over ons

Wij zijn een snelgroeiende facilitaire dienstverlener gevestigd in Eindhoven. Met een team van meer dan 40 medewerkers zijn we actief op het gebied van dagelijks schoonmaakonderhoud, specialistische reiniging, glasbewassing en vloeronderhoud.

Wij hebben ruime ervaring in het aanbieden van veelzijdige en kwalitatief hoogwaardige ondersteuning aan opdrachtgevers in de regio Zuidoost Brabant. En met succes. Steeds meer opdrachtgevers vertrouwen het schoonmaakonderhoud aan ons toe.

Medewerkers van Basic Clean werken niet alleen simpelweg met hun handen, maar ook met hun hoofd en hart. Voor ons zijn schoonmaakmedewerkers net zo belangrijk als onze klanten. Zij bepalen immers de kwaliteit van onze dienstverlening. Wij werken met zeer gemotiveerd en vakbekwaam personeel dat beschikt over de vereiste kennis en ervaring.

Certificaten

Onze dienstverlening: kwaliteit in al haar facetten

Basic Clean levert kwaliteit in alle facetten. Daarom zijn wij ook gecertificeerd door diverse instanties. Dit geeft opdrachtgevers de garantie dat wij veilig, correct en milieubewust werken. Wij zijn in het bezit van diverse certificaten:

  • NEN-4400
  • ISO 9001-2008
  • ISO 14001
  • VCA**
  • OSB keurmerk

NEN-4400

NEN-4400 bevat eisen voor het toetsen en beoordelen van ondernemingen die arbeidskrachten beschikbaar stellen en van (onder)aannemers om vast te stellen dat deze zo zijn ingericht dat daaruit voortvloeit dat aan verplichtingen uit arbeid wordt voldaan. Het doel van NEN 4400-1 is het risico beperken dat de onderneming • geen tijdige, juiste en volledige afdracht van verschuldigde loonheffingen en omzetbelasting heeft verzorgd; • gebruikmaakt van werknemers die niet gerechtigd zijn tot het verrichten van arbeid, wier identiteit niet is vastgesteld dan wel die een valse identiteit hebben aangenomen.

Basic Clean beschikt over het NEN-4400 certificaat als bewijs dat alle verplichtingen rondom arbeid worden voldaan.

ISO 9001

Volgens deze kwaliteitsstandaard moet het kwaliteitsbeleid op papier staan en moet dit beleid bekend zijn bij alle medewerkers. Basic Clean zorgt voor het verhogen van de klanttevredenheid door te voldoen aan de eisen en wensen van klanten en aan de wettelijke eisen die van toepassing zijn op onze diensten. Daarnaast beheersen wij onze bedrijfsprocessen en tonen dit aan.

ISO 14001

ISO 14001 is een standaard op het gebied van milieumanagement. Met behulp van een milieuzorgsysteem volgens de ISO 14001 norm worden de milieurisico’s van onze bedrijfsvoering beheerst en verminderd.

VCA*

De Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers (VCA) is een certificeerbare controlelijst waarmee wij aantonen dat wij veiligheid, gezondheid en milieu beheersen tijdens de uitvoering van de werkzaamheden op de werkvloer. Deze norm bevat tevens aanvullende eisen om het veiligheidsbewustzijn tijdens het werk te verhogen.

OSB keurmerk

Brancheorganisatie OSB werkt aan een gezonde en aantrekkelijke schoonmaak- en glazenwassersbranche. Veel kwalitatieve bedrijven in de branche werken iedere dag hard om Nederland schoon te maken en houden. Betrouwbare bedrijven die beschikken over de juiste vakkennis, die goed omgaan met hun personeel en belasting en premies betalen. Voor die bedrijven introduceerde OSB 1 januari 2013 het OSB-Keurmerk. Een label, exclusief voor organisaties die onze branche waardig zijn. Zo heeft iedereen zicht op de kwaliteit en betrouwbaarheid van schoonmaak- en glazenwassersbedrijven.