Vraag nu een gratis offerte aan

Uw gegevens worden beschermd en alleen intern gebruikt door Basic Clean

Glasbewassing

Voor glasbewassing in de regio Eindhoven aan zowel binnen- als buitenzijde van gebouwen draait Basic clean haar handen niet om. Hoe hoog het gebouw ook is, 
of hoe lastig bereikbaar de ruiten zijn: Basic Clean heeft altijd een 
oplossing op maat.

Glasbewassing op moeilijk bereikbare plaatsen

Door de inzet van hoogwerkers en gevelinstallaties kunnen onze professionals op iedere plaats komen. Ook moeilijk bereikbare plekken zijn voor ons geen enkel probleem. Wij stemmen het in te zetten materieel af op de gewenste schoonmaakwerkzaamheden. Dat ons materiaal altijd goed onderhouden is, spreekt voor zich. Alleen zo kunnen we de beste kwaliteit garanderen. Dankzij ons grote netwerk zijn we bovendien landelijk inzetbaar voor glasbewassing van uw panden.

Brede inzetbaarheid op het gebied van glasbewassing

Ons personeel is VCA gecertificeerd en kan op professionele en veilige wijze uw ramen wassen. Wij denken graag met ontwikkelaars en aannemers mee, in een vroeg stadium, om zo de mogelijkheden van glasbewassing in kaart te brengen. Zowel voor nieuwbouw als verbouwingen. Ook het maken van risico-inventarisaties en plannen van aanpak behoort tot de mogelijkheden. Wij hebben ruime ervaring met het werken voor Verenigingen van Eigenaren, gebouweigenaren, vastgoedinvesteerders, woningbouwcorporaties, scholen, ziekenhuizen, verzorgingshuizen en winkelcentra. Glasbewassing is wellicht niet het eerste onderwerp dat tijdens de bouw besproken wordt, maar is wel degelijk van belang voor een prettige woon of werk omgeving.

Ons dienstenaanbod in de regio Eindhoven

Naast glasbewassing bent u bij Basic Clean ook aan het juiste adres voor:

Interieurverzorging
Onderhoud van trappenhallen
Industriële reiniging
Gevelreiniging
Vloeronderhoud
Specialistische reiniging
Sanitaire benodigdheden