Vraag nu een gratis offerte aan

Uw gegevens worden beschermd en alleen intern gebruikt door Basic Clean

Kantoren schoonmaken

Schone kantoorruimtes zijn essentieel voor uw bedrijf. Niet alleen uw medewerkers waarderen een opgeruimde werkomgeving, ook klanten kunnen de net- en frisheid waarderen. Basic Clean weet als geen ander het belang van een schone werkomgeving. Onze schoonmaakkrachten zorgen dagelijks voor een complete schoonmaak van kantoren tijdens kantooruren. Onze grondige en persoonlijke manier van kantoorschoonmaak is essentieel in ons bedrijf. Hierdoor zijn wij perfect in staat om flexibel om te gaan met persoonlijke wensen en een stukje maatwerk af te leveren.

Kantoorschoonmaak op maat:

Elke kantoor is uniek en elk bedrijf heeft een eigen aanpak. Bent u een dynamisch bedrijf en wilt u maatwerk in kantoorschoonmaak? Basic Clean voorziet u in dit maatwerk. Wanneer u nog voor een belangrijke dag een kantoorruimte wilt schoonmaken of wanneer u schoonmaakhulp nodig hebt bij de herinrichting van uw kantoorruimte. Basic Clean kan uw kantoren schoonmaken, geheel op maat en aangepast op uw wensen.

Duurzaam kantoren schoonmaken

Wij trainen onze teamleden intern, zodat zij altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Daardoor kan Basic Clean constant een hoogstaande kwaliteit garanderen en daardoor kunt u blijven vertrouwen op onze vakbekwaamheid en deskundige schoonmaak. Als we uw kantoren schoonmaken houden we rekening met het milieu door het gebruik van de juiste schoonmaakmiddelen. Door het gebruik van ecologische middelen dragen wij graag ons steentje bij op het gebied van duurzaamheid.

Daarom kantoorschoonmaak van Basic Clean:

• Persoonlijke benadering

• Professionele aanpak

• Jarenlange expertise

• Getrainde schoonmaakkrachten

• Heldere communicatie en afspraken

• Specialistische schoonmaak mogelijk