Nieuwe Unger HydroPower Ultra nog efficiënter

Unger zegt met de introductie van de Unger HydroPower Ultra de nieuwe norm binnen DI zuiver water technologie te zetten. De Unger HydroPower Ultra beschikt over een krachtiger DI-filter waarmee de efficiëntie met ruim dertig procent kan worden verbeterd, aldus de Duitse marktleider.

Met het nieuwe Unger HydroPower Ultra DI-filter is het ionenuitwisselingsproces nu nog efficiënter. “Daarvoor zorgen o.a. de nieuwe, voor glasreiniging geperfectioneerde receptuur van het gebruikte demineralisatiehars en de FloWater technologie 2.0 van Unger. Met de nieuwe technologie in elk Ultra Hars Pack wordt een efficiënte waterstroom door de gehele tank gegarandeerd en wordt zodoende het hars optimaal benut. Daardoor kan per Ultra Hars Pack ruim 30 procent meer zuiver water worden geproduceerd”, aldus het persbericht.

Meerdere varianten naar gebruikersbehoefte

De Unger HydroPower Ultra is in drie varianten verkrijgbaar: Ultra S, Ultra LC en Ultra L, afhankelijk van de gebruiksfrequentie. Alle modellen zijn compact en eenvoudig te transporteren. Door de FastLock snelkoppeling met zelfvergrendeld mechanisme en overdrukventiel is de tank eenvoudig te openen en te sluiten.

Een geïntegreerd TDS-meter geeft aan wanneer de Ultra Hars Packs moeten worden vervangen. Een KeyLock functie met kleursysteem voorkomt dat daarbij fouten worden gemaakt. Gebruiksvriendelijkheid staat hierbij centraal. Unger: “het vervangen van de Ultra Hars Packs is net zo eenvoudig als het wisselen van een koffiepad in een koffiezetapparaat.”

De Unger HydroPower Ultra is voor de aansluiting van de slangen voorzien van snelkoppelingen van roestvast staal. Een afsluitkraan zorgt ervoor dat tijdens transport geen water ontsnapt. Optimale waterdoorstroming wordt gegarandeerd door de voorgemonteerde dynamische besturing.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *