Save the date: Schoonmaak Vakdagen 2019 op 12 en 13 november

Heeft u 12 en 13 november 2019 reeds omcirkeld in de agenda? Nee, doe het dan alsnog. Voor de tweede maal staat schoonmaak centraal op de Schoonmaak Vakdagen 2019, dé ontmoetingsplaats voor schoonmakend Nederland en Vlaanderen.

Met een succesvolle eerste editie achter ons, heeft de organisatie de eerste stappen gezet om het evenement nog groter, interessanter en diverser te maken voor meerdere doelgroepen. Trots wordt gemeld dat het gelukt is om over een dubbel zo groot buitenterrein te beschikken. “Tevens zijn we in gesprek met verschillende organisaties, ondernemers en stakeholders om wederom een evenement te realiseren met alle facetten van het prachtige vak dat schoonmaak heet.”

Samen met een drietal exposanten die de Schoonmaak Vakdagen een warm hart toedragen blikken we alvast vooruit. Aan het woord komen Arjan Bolink van schoonmaakgroothandel Facility Trade Group, Rob Stokkel van reinigingsmachineproducent ICE Benelux en Günther Bolleurs van glasbewassingsgroothandel Go Cleaning.

Voor de schoonmaakprofessional

“We hebben het initiatief voor een beurs uitsluitend gericht op schoonmaak, vanaf het begin omarmd. Waar andere evenementen te breed, te theoretisch of ‘te global’ zijn, is dit een laagdrempelig evenement voor de echte schoonmaakprofessional waarbij beleven en verbinden centraal staan”, aldus Arjan Bolink van Facility Trade Group enthousiast.

Rob Stokkel van ICE Benelux is dezelfde mening toebedeeld en is blij dat veel van de pioniers wederom hun deelname hebben toegezegd. “Dan krijgt het draagvlak en dat ondersteunen we van harte! Als pionier begrijpen we heel goed: als je de doelgroep iets te vertellen hebt, dan moet je er staan. En als je als schoonmaakbedrijf op de hoogte wilt blijven van de nieuwste technieken die bijdragen aan slimmer werken? Dan moet je de Schoonmaak Vakdagen gewoon bezoeken!”ünther Bolleurs van Go Cleaning is enthousiast over de schoonmaakbrede opzet van het vakevenement.

Innovaties

“Wij helpen graag mee om van de Schoonmaak Vakdagen een blijvend succes te maken”, aldus de hoorbaar enthousiaste Günther Bolleurs van Go Cleaning. Hij veegt het vooroordeel van tafel dat op regionale beurzen weinig innovaties te zien zijn: “Elke tak van schoonmaak blijft met innovaties komen. Wij kunnen nu al zeggen dat wij in november (sorry concurrenten) wéér met nieuwe innovaties komen van onze hoofdleverancier, Gardiner Pole Systems.”

Gratis toegang Schoonmaak Vakdagen 2019

De Schoonmaak Vakdagen zijn uit de startblokken geschoten. Onder andere groothandel Weska, private label expert Militex, producent en ontwikkelaar van reinigingsmaterialen Wecovi en producenten van hogedruktrailers Meclean en DiBO hebben hun deelname reeds bevestigd. Houd beide dagen vrij in uw agenda en reserveer alvast uw GRATIS tickets voor de Schoonmaak Vakdagen 2019, op 12 en 13 november 2019 in Expo Houten.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *