Bijeenkomst voor OSB-leden regio Nunspeet – 3 juli 2019

OSB nodigt haar leden, die werkzaam zijn in de regio Nunspeet, uit voor een bijeenkomst die samen met de Inclusief groep uit Nunspeet wordt georganiseerd. De Inclusief groep, een sociale onderneming, is op zoek naar schoonmaak- en glazenwassersbedrijven in de regio Noord-Veluwe om mee samen te werken.

Inclusieve arbeidsmarkt
Op verzoek van de Inclusief groep zijn we vanuit OSB in gesprek gegaan. Het idee van samenwerking met de schoonmaak- en glazenwassersbranche sprak beide partijen erg aan. De ambitie is om te komen tot een Noord-Veluws model voor een inclusieve arbeidsmarkt, waarbij de schoonmaaksector op de Noord-Veluwe én Inclusief Groep de handen ineen slaan om werkgelegenheid te ontsluiten voor mensen die het hard nodig hebben en die met wat extra ondersteuning, een betekenisvolle bijdrage op de arbeidsmarkt kunnen leveren.

Samenwerking op de arbeidsmarkt
OSB ondersteunt dit idee van samenwerking. Vandaar dat OSB en de Inclusief Groep gezamenlijk schoonmaakbedrijven uitnodigen om over samenwerking verder te praten. Om met elkaar, heel realistisch, de mogelijkheden én de beperkingen of onmogelijkheden te onderzoeken om mensen op weg te helpen naar dit deel van de arbeidsmarkt.

Wanneer
3 juli 2019 van 10.00 – 12.00 uur in Nunspeet.

Interesse?
Voor reacties en meer informatie neem contact op met Evelyne Simons.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *