RVS schoonmaken? Prestan Edelstaalbeschermer!

RVS is stijlvol, modern en duurzaam. Maar RVS is ook heel eerlijk, misschien wel té eerlijk. Als het niet goed schoon is, dan is dat direct zichtbaar. Vieze vingers, stof of een vette laag. Het zorgt er allemaal voor dat het er niet zo netjes uitziet. Daarom gebruiken de specialisten van Crohill de Prestan Edelstaalbeschermer voor de schoonmaak van RVS.

vakpartner Crohill

Dit is een bericht van Clean Totaal vakpartner Crohill. Meer weten? Klik op de button!

Weg met vet en vuil op RVS

Accountmanager bij Crohill Wibo Brouwer vertelt over het belang van een goede reiniger: “Veel schoonmaakmiddelen laten een vettige waas achter op RVS die afgeeft op kleding als u er tegen aankomt. En vaak zien we ook dat het werk dat er ingestoken is binnen de kortste keren weer teniet wordt gedaan door stof, vuil en vingers. Met Prestan blijft die vette waas achterwege. Na behandeling trekt RVS geen stof en vuil meer aan en is het makkelijk te onderhouden met een doekje. Hoe makkelijk? Dat toon ik in bovenstaande video.”

Prestan zorgt voor blije gebruikers

Brouwer stelt dat Prestan gretig aftrek vindt: “Veel van onze klanten kopen de edelstaalbeschermer al. Dat ze dat tot volle tevredenheid doen, blijkt uit het feit dat het er iedere maand meer worden. Wilt u Prestan ook uitproberen of wilt u dat ik het kom demonstreren? Bel dan met 0320 281 231.”