Blijf online AVG-programma tegen geringe kosten gebruiken

OSB heeft met de Stichting AVG voor Verenigingen een afspraak kunnen maken over blijvend gebruik van het online AVG-programma. Hiermee kunnen bedrijven voldoen aan de verplichtingen van de privacywetgeving.
Sinds vorig jaar maken veel leden gebruik van het programma. Voor het eerste jaar stelde OSB gratis vouchers beschikbaar, zodat er geen kosten aan verbonden waren.

Door de nieuwe afspraak kunnen OSB-leden het gebruik tegen geringe kosten voortzetten. OSB heeft verschillende aanbieders op de markt vergeleken en geconcludeerd dat gebruik van het online AVG-programma voor haar leden het meest voor de hand ligt.

De kosten bedragen € 25 euro per kwartaal (€ 100 per jaar). Daarvoor krijgen gebruikers ieder kwartaal in het programma een recente AVG-Verklaring. Handig als gevraagd wordt naar uw inspanningen op het vlak van de privacywet. In het bedrag is gratis gebruik van de telefonische juridische AVG Helpdesk opgenomen. Daarnaast is het grote voordeel dat alle ingevoerde gegevens bewaard en toegankelijk blijven.

Het aanbod is ook geldig voor bedrijven die tot nu toe geen gebruik maakten van het online AVG-programma. De huidige gebruikers zijn via een e-mail inmiddels rechtstreeks geïnformeerd.

AVG blijft belangrijk. OSB ondersteunt de leden met dit aanbod, zodat ze eenvoudig aan de wet kunnen blijven voldoen.